De kracht van Robotic Process Automation

Medewerkers spenderen veel tijd aan het opzoeken, invoeren en bewerken van informatie met kantoorsoftware, websites, spreadsheets en databases. Wij geloven dat dit eenvoudige en vaak terugkerende administratieve werk idealiter snel en foutloos moet worden uitgevoerd door software.

4CEE_header_scroll

Zijn er veel handmatige processen of losse applicaties in uw organisatie?

Dan is Robotic Process Automation van Coforce wat voor uw organisatie!

RPA_Bespaar

Bespaar tijd en geld

De handmatige processen kosten vaak het meeste tijd en daarmee geld. Door de inzet van software robots kan je deze handmatige processen uithanden geven. Medewerkers kunnen met dezelfde capaciteit en de inzet van robots meer werk verzetten. 

RPA-Eenvoudig

Eenvoudig zelf "in elkaar te zetten"

De software robots van Coforce zijn eenvoudig zelf te configureren. Met gemiddelde IT-kennis zijn gebruikers in staat om zelf handmatige processen te automatiseren. 

RPA-Bedrijfsbreed

Bedrijfsbreed inzetbaar

Handmatige processen komen in elke organisatie voor. Ook binnen één organisatie vinden vaak meermaals dezelfde handmatige processen plaats. Een software robot is op iedere plek in de organisatie in te zetten.  

 

 

'Iets wat tot die tijd tamelijk abstract was, werd plots visueel. Medewerkers zeiden: "Oh, maar als de robot dát kan, dan kan ie dit dus ook!"
Toen ging het echt werken.'

Richard Moeliker, ICT-manager bij Stern Automotive over de inzet van de software robot genaamd 'Jarvis' via Coforce.

 

 

Een proces mét of zonder digitale workforce

CO_Manual-work-without-rpa_oranjeroze_H400

 

 

Zónder digitale workforce

Uw werknemers. Uw collega's. Ze werken productief als ze de ruimte krijgen en creatief als ze een uitdaging krijgen. Maar veel werk dat achter een computer verzet wordt is eenvoudig en repeterend. Dergelijk werk zou idealiter snel en foutloos moeten worden uitgevoerd en niet veel moeten kosten. Eigenschappen waar computers beter in zijn dan mensen. Of beter gezegd:
waar een digitale workforce beter in is.

 

Mét digitale workforce

Met een digitale workforce laat u eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer, transparanter én 24/7 uitvoeren. Een digitale workforce is bovendien makkelijk en snel op- en af te schalen ten tijde van conjunctuur of piekbelasting. Met een digitale workforce ontstaat er meer ruimte voor uw werknemers of collega's om complexer en waardevoller werk te verrichten.

CO_Manuel-desk-with-rpa_oranjeroze_H400

Kennismaken met RPA?

 

Ervaar de mogelijkheden van RPA (Robotic Proces Automation) en de voordelen voor jouw organisatie.

 

Lees verder