De bedrijven van 4CEE

Een groep van gespecialiseerde IT bedrijven die samen één hechte organisatie vormen.

4CEE_header_scroll

Wij geloven in de meerwaarde van zelfstandig én samen. Met de kennis van een sterk gespecialiseerde partner én de synergie van ons solide collectief, helpen wij onze klanten om zelf weer toe te komen aan waar zij in geloven. Waar zij goed in zijn.

Maak kennis met de bedrijven van 4CEE.

Onze Bedrijven

 

4CEE_Label_ICreative_RGB FC_fonts_400x107

 

 

ICREATIVE

Basware procure-to-pay automation

Opgericht in 2000 vormde ICreative het fundament voor 4CEE. ICreative levert als Basware en Kofax-partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support aan grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen. De oplossingen van ICreative vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Ontdek de oplossingen van ICreative

 

4CEE_Label_EasySystems_RGB FC_fonts_400

 

 

Easy Systems

Purchase-to-Pay & E-facturatie

Easy Systems richt zich met haar zelf ontwikkelde, ERP-onafhankelijke software op het optimaliseren van het purchase to pay en facturatie proces van het middenbedrijf. Een specialist die administratieve processen optimaliseert en hiermee het dagelijkse werk van mensen leuker én makkelijker maakt.

Ontdek de oplossingen van Easy Systems

 

"We zijn ooit begonnen in een boerderij in het binnenveld van Bennekom."

Erik van Doorn | CEO 

Ons verhaal

 

 

 

 

4CEE_Label_Coforce_RGB FC_fonts_400x107

 

 

Coforce

Robotic Process Automation

Coforce helpt ondernemingen, instellingen en overheden met toepassing en ondersteuning van een digitale workforce.

Coforce gelooft in een mensgerichte aanpak, zeker in deze tijd van sterk toenemende automatisering van arbeidstaken. De inzet van software robots geeft medewerkers de kans om zinvolle en waarde creërende taken uit te oefenen. Als Certified Platinum Partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatiepartner van het automatiserings- en integratieplatform Kofax RPA en het Kofax TotalAgility (KTA) platform.

Ontdek de oplossingen van Coforce

 

4CEE_Label_Diesis_RGB FC_fonts_400x107

 

 

Diesis

UNIT4 & Order to Cash Specialist 

Diesis levert oplossingen en diensten voor het optimaliseren van uw financiële administratieve processen.

Diesis beheert, ondersteunt en optimaliseert de omgeving van Unit4 Financials (Coda) bij een groot aantal organisaties. Daarnaast is Diesis gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van het proces vanaf de ontvangst van een order tot aan het versturen van de verkoopfactuur (Order to Cash proces). 

Ontdek de oplossingen van Diesis

 

4CEE_Label_Stiply_RGB FC_fonts_400x107

 

 

Stiply

Digitaal Ondertekenen

Stiply is opgericht in 2015. Een jong en ambitieus bedrijf vol passie als het gaat om digitaal ondertekenen. Ze ontwikkelen de nieuwste features en bieden de beste service. Daarbij denken ze aan veiligheid en zijn ze met al meer dan 1.000 klanten en een klantbeoordeling van een 8.0 de beste keuze als digitaal ondertekenoplossing!

Ontdek de oplossingen van Stiply