Samen helpen wij uw administratieve lasten te verlichten

4CEE is een groep gespecialiseerde IT bedrijven die met slimme software oplossingen de administratieve lasten van organisaties omlaag brengt. Lees meer in onze brochure.

Download de Brochure

4CEE_header_scroll

Zou het niet mooi zijn om alle financieel administratieve processen te automatiseren, zodat u kunt focussen op wat er écht toe doet?


Ontdek de kracht van zelfstandig én samen.

 

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop en vele andere handmatige en repeterende administratieve handelingen. Processen waar u veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk geen tijd aan kwijt wil zijn! 

Als groeiende en innovatieve groep IT-bedrijven houden wij ons al jaren bezig met het automatiseren van financieel administratieve backoffice processen. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Wat we daar precies mee bedoelen? Lees ons verhaal.

Lees verder

 


One-stop-shop

Als groep trekken we samen op, ieder vanuit onze eigen kracht, maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen.

4CEE bestaat uit vijf bedrijven die al twintig jaar ervaring hebben en inmiddels gevestigde namen zijn binnen hun branche:  ICreative, Easy Systems, Diesis, Coforce en Stiply. Allen bedrijven die met slimme softwareoplossingen de administratieve lasten van onze klanten omlaag brengen.

Basware procure-to-pay

Opgericht in 2000 vormde ICreative het fundament voor 4CEE. ICreative levert als Basware en Kofax-partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support aan grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen. De oplossingen van ICreative vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Ontdek de oplossingen van ICreative

 

4CEE_Label_ICreative_RGB FC_fonts_400x107

Purchase to pay & E-facturatie

Easy Systems richt zich met haar zelf ontwikkelde, ERP-onafhankelijke software op het optimaliseren van het purchase to pay en facturatie proces van het middenbedrijf. Een specialist die administratieve processen optimaliseert en hiermee het dagelijkse werk van mensen leuker én makkelijker maakt.

Ontdek de oplossingen van Easy Systems

4CEE_Label_EasySystems_RGB FC_fonts_400

Software Robots & Integrations

Laat eenvoudig, terugkerend werk achter een computer uit handen nemen met Robotic Process Automation (RPA). Denk bijvoorbeeld aan administratieve werkzaamheden met business software, spreadsheets, websites en communicatie-programma’s. Dankzij deze digitale workforce wordt eenvoudig werk goedkoper en komt er voor medewerkers ruimte vrij voor werk dat écht telt.

Ontdek de oplossingen van Coforce

4CEE_Label_Coforce_RGB FC_fonts_400x107

Accounting & Order to cash

Diesis beheert, ondersteunt en optimaliseert de omgeving van Unit4 Financials (Coda) bij een groot aantal organisaties. Daarnaast is Diesis gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van het proces vanaf de ontvangst van een order tot aan het versturen van de verkoopfactuur (Order to Cash proces). 

Ontdek de oplossingen van Diesis

4CEE_Label_Diesis_RGB FC_fonts_400x107

Digital signing

Stiply is opgericht in 2015. Een jong en ambitieus bedrijf vol passie als het gaat om digitaal ondertekenen. Stiply merkte dat veel bedrijven nog afhankelijk waren van handmatige processen voor het ondertekenen van contracten en documenten. Dankzij de veilige en rechtsgeldige digitale ondertekenoplossing die het bedrijf ontwikkelde kan dit nu veel sneller en eenvoudiger.

Ontdek de oplossingen van Stiply

4CEE_Label_Stiply_RGB FC_fonts_400x107

Heeft u hulp nodig bij het automatiseren van uw financieel administratieve processen?

Zet vandaag nog de eerste stap naar een toekomst zonder onnodige administratieve lasten.

Wij helpen u graag bij het verkennen van de mogelijkheden. Download de brochure of vraag een gratis adviesgesprek aan.