Onze oplossingen

 

Samen helpen wij duizenden klanten hun processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen.

4CEE_header_scroll

Regeren is vooruitzien

Dit was de één van de bekende uitspraken van de Franse schrijver en politicus Emile de Girardin. Het is in deze tijd, ruim 140 jaar later, nog steeds van toepassing en wordt in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd gebruikt.

Wij voorzien dat de uitdagingen voor organisaties blijven groeien. Maar ook dat we die sámen effectiever kunnen terugdringen. Voor al onze klanten, met ons complete portfolio en met onze gecombineerde kracht.

Samen helpen wij onze klanten om antwoorden op hun vragen te vinden, resultaat te boeken en kosten te besparen. Door hen te ontzorgen en ontlasten, weer in hun kracht te zetten, te voorzien van de beste software oplossingen en de back-up van de beste mensen.

 

Onze Oplossingen

Van het automatiseren van het purchase to pay proces en terugkerende handmatige handelingen met software robots tot digitale handtekeningen; alles gericht op het terugdringen van de administratieve last van onze klanten.

Basware | Procure-to-pay

Specialist voor high-end organisaties

Opgericht in 2000 vormde ICreative het fundament voor 4CEE. ICreative levert als Basware en Kofax-partner, door Gartner erkende procure-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support. ICreative richt zich op grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen met complexe processen in de Benelux en Europa. De oplossingen van ICreative vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop- tot betalingsproces.

Lees verder

Gartner-Magic-Quadrant

 

Purchase-to-pay & E-facturatie

Specialist voor MKB+ organisaties

Easy Systems bestaat sinds 2006 en richt zich met haar zelf ontwikkelde, ERP-onafhankelijke software op het optimaliseren van het purchase-to-pay en e-facturatie proces van het middenbedrijf. Een specialist die (financieel) administratieve processen automatiseert en optimaliseert en zo organisaties ondersteunt en in staat stelt om zich volledig te richten op de kerntaken. 

Lees verder

P2P_portfolio_nieuwe_huisstijl

 

4CEE | Zelfstandig én samen

Een groep gespecialiseerde IT bedrijven die met slimme software oplossingen de administratieve lasten van organisaties omlaag brengt.

Onze bedrijven

Robotic Process Automation

Laat mensen doen waar ze goed in zijn

En laat eenvoudig, terugkerend werk achter een computer sneller, goedkoper, foutlozer, transparanter én 24/7 uitvoeren door een software robot.

De consultants van Coforce kijken met u mee naar uw processen en helpen u te bepalen welke RPA tool hier de beste oplossing voor biedt. Wat Coforce uniek maakt, is dat u één contactpersoon heeft die niet alleen de robot bouwt, maar die ook meekijkt naar de impact die de robot op de medewerkers heeft en hierover met u meedenkt en u adviseert. Coforce is een echte technologische kennispartner.

Lees verder

CO_RPA vs Manuel desk with rpa met laptop en robot_oranjeroze_02-09-2021

 

Order-to-cash & UNIT4 Financials

Specialist in optimalisering

Diesis is specialist in het automatiseren en optimaliseren van het Order to Cash proces (het proces vanaf de ontvangst van een order tot aan het versturen van de verkoopfactuur) 'en beheert, ondersteunt en optimaliseert de omgeving van Unit4 Financials (Coda) bij een groot aantal organisaties. 

Lees verder

Digitaal ondertekenen

Stroomlijn het ondertekenproces

Stiply heeft een eigen digitaal ondertekenoplossing ontwikkeld welke in de Benelux ingezet wordt bij middelgrote en grote(re) organisaties. Ze ontwikkelen de nieuwste features en bieden de beste service. Daarbij denken ze aan veiligheid en zijn ze met al meer dan 1.000 klanten de beste keuze als digitaal ondertekenoplossing!

Lees verder

Digitaal_ondertekenen_Stiply_contract_laptop