De kracht van zelfstandig én samen

Wij geloven in de meerwaarde van zelfstandig en samen, door de kracht van onze groep te combineren met de specialismen van onze bedrijven en zo bij onze klanten de administratieve lasten substantieel omlaag te brengen.

4CEE_header_scroll

De wereld verandert. Onze maatschappij en markten worden steeds complexer. Meer wetten en regels. Meer verwachtingen en verantwoordelijkheden. Hierbij rijst de vraag hoe bedrijven, organisaties en overheden goed kunnen blijven functioneren. Hoe richt je je processen in zodat je transparant kunt opereren? Scherp concurreren? Verder komen? Zonder dat dit je extra kosten, tijd en mensen kost? Zonder extra zorgen, stress en gedoe?

 

Aangenaam, wij zijn 4CEE.

Een trotse groep IT organisaties die samen één hecht familiebedrijf vormen.
Bewust. Omdat we geloven in de meerwaarde van zelfstandig én samen.

Onze Visie en Missie

Wij voorzien dat door toenemende wet- en regelgeving en maatschappelijke verantwoordingsplicht het belangrijk is dat bedrijven systematisch en transparant handelen. Bedrijven en instellingen krijgen daardoor steeds meer te registreren, waardoor de administratieve last jaarlijks significant toeneemt.

Wij geloven dat softwareoplossingen deze last kunnen terugdringen. En dat uiteindelijk alle administratieve processen volledig geautomatiseerd zullen worden.

Daarom bieden wij softwareoplossingen voor administratieve processen waar iedereen tijd aan kwijt is, maar waar niemand tijd aan kwijt wíl zijn.

Onze Kernwaarden

Continuity

Continuity

We vormen één solide organisatie. Toegankelijk en ervaren. Met specialisten en met slagkracht, door onze gedreven medewerkers. Die samen onze klanten de zekerheid bieden dat ze altijd kunnen rekenen op de beste oplossing. En we blijven bouwen aan beter. Omdat we zo samen verder komen. Vandaag én morgen.

Cooperative

Cooperative

We geloven in de kracht van samen om beter te worden. In teamwork om de maximale kwaliteit uit onze mensen en projecten te halen. We blijven innoveren, ontwikkelen en doorgaan. Voor onszelf én onze klanten. Met al ons talent, ervaring en expertise. Als team of met de hele groep. Totdat we de beste oplossing gevonden of ontwikkeld hebben.

Capable

Capable

We werken met de beste mensen. Met de laatst beproefde en bewezen technieken en tools. We staan nooit stil en blijven onze expertise en vaardigheden continu verder ontwikkelen. Zodat we samen de beste oplossing realiseren. En zo altijd zo relevant, courant en flexibel mogelijk met de markt mee te bewegen.

Committed

Committed

We zijn 100% toegewijd. Aan onze projecten, onze klanten én aan elkaar. We schakelen snel, managen verwachtingen en inventariseren mogelijkheden. Zetten waar nodig altijd die extra stap. Voor het beste resultaat. Omdat we niets liever doen dan onze klanten écht tevreden maken. 

De geschiedenis achter ons verhaal

De opbouw van kennis en expertise achter 4CEE reikt tot aan de begin jaren 2000. Vanuit een kantoor aan huis ontwikkelde zich de behoefte om klanten verder te helpen. Startende met een purchase to pay oplossing waarmee organisaties sneller en beter grip krijgen op hun financiële proces, is de 4CEE groep ondertussen uitgegroeid tot een aanbieder van diverse software oplossingen. Om organisaties naar een hoger niveau te brengen en het maximale te laten profiteren van de inzet van software oplossingen. 

Hieronder zijn een aantal belangrijk mijlpalen te lezen in de geschiedenis van 4CEE.

2000

2000

Oprichting ICreative

De oprichting in 2000 van ICreative vormt de eerste noemenswaardige mijlpaal in de geschiedenis van het huidige 4CEE. Als Basware en Kofax partner voorziet ICreative grote corporate ondernemingen van een purchase to pay oplossing, waarmee meer controle op bedrijfsuitgave en inkoop wordt gerealiseerd.

2006

Oprichting Easy Systems

Na een succesvolle start van ICreative, bleek er ook in het MKB veel vraag te zijn naar een soortgelijke oplossing. Daarop besloot eigenaar Erik van Doorn Easy Systems op te richten. Easy Systems ontwikkelt haar eigen ERP-onafhankelijke software voor het automatiseren en optimaliseren van het purchase to pay proces en richt zich op het middenbedrijf, of MKB+. 

2006

2016

Oprichting InnovestIT groep

Om een optimale bedrijfsstructuur te realiseren, waarbij de bedrijven gebruik kunnen maken van centrale faciliteiten is de InnovestIT groep opgericht. De InnovestIT groep had als doel om de bestaande bedrijven centraal te voorzien van primaire bedrijfsfaciliteiten, naast het zoeken van organisaties die geïnteresseerd zijn om deelgenoot te worden van de groep IT bedrijven.  

2017

Oprichting Coforce

Binnen veel organisaties wordt nog met excel sheets gewerkt, vaak gedreven door handmatige handelingen. Niet elk proces leent zich voor software optimalisaties. Om processen toch meer te kunnen automatiseren en handmatige handelingen te verminderen is Coforce opgericht. Met de RPA software robots van Coforce kunnen repeterende en handmatige handelingen tot nul worden teruggedrongen. 

2017

2017

Overname Diesis

Vanuit de vraag van klanten en de behoefte om bedrijven binnen meerdere processen binnen de financiële afdeling te kunnen helpen, is Diesis in beeld gekomen. Diesis levert en ondersteunt organisaties in het Order to Cash proces. Door de inzet van o.a. (Coda) Unit4 Financials, Unit4 Financial Planning & Analysis, maar ook oplossingen voor bijv. creditmanagement helpt Diesis grote ondernemingen controle en inzicht te krijgen in hun order tot verkoopproces. 

2019

Overname Stiply

Na de start met een digitaal ondertekenoplossing in 2016, wist Stiply zich in 2019 in de kijker van 4CEE te spelen. Met een specialistisch team bedient de digitaal ondertekenen software van Stiply zowel kleine als zeer grote bedrijven binnen de Benelux. De digitale handtekening van Stiply wordt op diverse afdelingen en processen ingezet binnen organisaties. 

2019

2021

InnovestIT naamsverandering naar 4CEE

Om (toekomstige) klanten meer te laten genieten van de mogelijkheden binnen onze gespecialiseerde groep bedrijven, heeft de InnovestIT groep een naamswijziging en rebranding ondergaan. Sinds 2021 gaat de InnovestIT groep verder onder de naam 4CEE. De bedrijven lijken visueel wat meer op elkaar, met toch ieder hun specialisatie en focus. Omdat we geloven in de kracht van zelfstandig én samen.

Het heden

Wij blijven ontwikkelen en doorgroeien,
om te kunnen voorzien in de beste software
waarmee administratieve lasten worden verminderd.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Ervaar de mogelijkheden en de software die wij binnen 4CEE kunnen aanbieden op het gebied van Purchase to Pay, Order to Cash, RPA en de digitale handtekening. 

 

Ervaar onze oplossingen