Automatiseer je inkomende, uitgaande facturen

Van purchase to pay tot order to cash automatisering

Factuurverwerking      Facturatie 

IC & DI P2C pijl

 

Van purchase to pay tot order to cash

Inkoop versus verkoop, facturen ontvangen versus facturen versturen, betalen versus betaald krijgen. Tegenovergestelde processen en toch zo vergelijkbaar, vooral als het over de administratieve afhandeling gaat. Als we kijken naar het automatiseren van factuurverwerking en facturatie kunnen Inkoop en Finance met elkaar meedenken. Bijvoorbeeld door samen te beoordelen welke verschillende formaten facturen ondersteund moeten worden voor optimale processen. Waarom het wiel opnieuw uitvinden? 

Bundelen van expertise biedt voordelen en dat doen we zelf ook. ICreative en Diesis horen beide bij 4CEE. Een groep bedrijven gespecialiseerd in het automatiseren van een breed scala aan (financieel) administratieve processen zoals het purchase to pay & order to cash proces. We combineren de kracht van onze groep met de expertise van onze zelfstandige bedrijven om zo het beste voor onze klanten te realiseren. 

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

 

Ervaar de mogelijkheden en de software die wij binnen 4CEE kunnen aanbieden op het gebied van Purchase to Pay en Order to Cash. 

Purchase to Pay met ICreative      Order to Cash met Diesis