Word onderdeel van 4CEE 

Met al onze bedrijven blijven we toch één familie die samen verder komt dan alleen. Word jij onderdeel van onze groep?

Heb jij de 4CEE mentaliteit?

Wij zoeken doeners, dromers én visionairs. Teamspelers met een eigen mening. Collega's die de klant voorop zetten en mee willen werken aan onze visie om de administratieve last van organisaties steeds verder te automatiseren. Zodat zij zich kunnen focussen op waar zíj goed in zijn.

Continuity1

Met onze 5 gespecialiseerde bedrijven vormen wij één solide organisatie. Toegankelijk en ervaren. Met gedreven medewerkers die samen onze klanten de zekerheid bieden dat ze altijd kunnen rekenen op de beste oplossing. En we blijven bouwen aan beter. Omdat we zo verder komen. Vandaag én morgen.

Cooperative

We geloven in de kracht van samen om beter te worden. In teamwork om het maximale uit onze mensen en projecten te halen en topresultaten te behalen. We zijn open, blijven innoveren, ontwikkelen en doorgaan. Voor onszelf én onze klanten. Als team of met de hele groep. Totdat we de beste oplossing gevonden of ontwikkeld hebben.

Capable

We werken trots en effectief met de beste mensen. Met de laatst beproefde en bewezen technieken en tools. Bovendien staan we nooit stil en blijven we onze expertise en vaardigheden continu verder ontwikkelen. Zodat we samen de beste oplossing realiseren. En zo altijd zo relevant, coulant en flexibel mogelijk met de markt mee bewegen.

Committed

We zijn 100% toegewijd. Aan onze projecten, onze klanten én aan elkaar. We zetten waar nodig altijd die extra stap en gaan pragmatisch en gepassioneerd voor de beste oplossing. Voor het beste resultaat. Omdat we niets liever doen dan onze klanten écht tevreden maken. Omdat we pas dan ook zelf oprecht tevreden zijn en trots van onze bijdrage kunnen genieten.

Wie we zijn

4CEE is een groep gespecialiseerde IT bedrijven die met slimme software oplossingen de administratieve lasten van organisaties omlaag brengt.

Een groeiende organisatie van pragmatische, betrouwbare en servicegerichte mensen met bijna 20 jaar ervaring in het adviseren van organisaties m.b.t. procesoptimalisaties die leiden tot betere prestaties en kostenvoordelen.

Waar we werken

We werken vanuit twee prachtige kantoorvilla's in Ede, 'Hofstede de Heestereng' en het 'Koetshuis'. We werken volgens een hybride model, waarbij we gedeeltelijk op kantoor en vanuit huis werken.

We hechten echter veel waarde aan het ontmoeten van elkaar. Om de tijd op kantoor voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken zijn er bijvoorbeeld actieve werkplekken gecreëerd (denk aan fiets- en stabureaus), hebben we een prachtig restaurant met heerlijke loungeplekken om samen te brainstormen en gezellig picknicktafels buiten om aan te lunchen of overleggen.

We groeien sterk maar hebben nog steeds duidelijke kenmerken van een familiebedrijf. Iedereen levert vanuit zijn/haar rol een belangrijke bijdrage aan ons succes!

Stiply_Contact_Heestereng-1

Wat collega's zeggen over 4CEE

Jan Willem

Jan Willem ter Steege

CEO Easy Systems

4CEE staat voor mij voor; een hecht familiebedrijf, moderne software development, volop kansen om initiatief te nemen en met collega's leren en ontwikkelen.

Esther

Esther Witten


Content Marketeer

Met meerdere marketing collega’s samen aan de slag voor de verschillende onderdelen van de groep, dat is wat het werken bij 4CEE zo leuk maakt.

Vincent-Schuilenburg

Vincent Schuilenburg

Applicatie Consultant

Binnen 4CEE kan ik mijn Accountancy achtergrond combineren met mijn Consultancy ervaring.

Vincent Wouters

Vincent Wouters


CEO ICreative

Ik vind het belangrijk om verschil te kunnen maken, en dat kan in deze organisatie, zowel intern als bij de klant.

Dirk Rijders

Dirk Rijnders


Sales Executive

De oplossingen die Easy Systems biedt sluiten perfect aan op hetgeen ik miste. Fijn dat ze ‘om de hoek’ zitten en de leuke collega’s.

Annemarie

Annemarie Pannekoek

Frontend Developer

Na 10 jaar andere functies in de IT heb ik bij Easy Systems de kans gekregen om front-end developer te worden en ik leer nog steeds elke dag.

Erik van Doorn jr.

Erik van Doorn

Digital Marketing Manager

Binnen onze groep van bedrijven krijg je de kans om je te verbreden en/of te verdiepen. Je bent onderdeel van een divers team, klein of groot, met de faciliteiten van een echte corporate!

Tino

Tino Wendriks

Managing Director Diesis

4CEE is een echt familiebedrijf, waar we collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan. We helpen elkaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen!